Dagens gang

Vi er ude og inde

I skolens spisefrikvarter bliver børnene krydset ind af klassepædagogen. Herefter går børnene direkte til Sejerhuset og melder deres ankomst. Herefter er der mange muligheder. Vi har hyggelige rammer hvor børnene kan slappe lidt af efter skoledagen, og vi har kreative værksteder hvor man kan producere og bruge sin fantasi. 

Vi har tid til at sige farvel og goddag til forældre, og vi giver plads til fri leg og gode ideer til aktiviteter. Nogle ting er planlagte, andre gange nyder børnene bare at lege, uden at de voksne blander sig. Vi er ude og inde, vi maler, tegner, snakker, leger med dukker, spiller fodbold og har det sjovt. 

Vi har lektiecafé på skolens bibliotek, her er der tid til ro og fordybelse, og to dage om ugen har vi skolens hal til rådighed.

Den sidste torsdag hver måned har vi legetøjsdag, her er alt legetøj tilladt, også det digitale. Vi går fra at være analog SFO til digital SFO denne ene gang om måneden. 

Hvis dit barn ikke kommer i SFO vil vi gerne have besked. Send en mail til sfo(at)sejergaardsskolen.dk eller ring til os mellem 6.30 og 8.00 eller mellem 9.30 og 11.30. Telefon 3089 3901.

Legeaftaler skal helst indgåes dagen før.

Dagens gang i SFO'en

Dejlig skole at være på besøg på. God stemning.

Dejlig skole at være på besøg på. God stemning.