Spiseordning

Sund spiseordning for skolens elever

Spiseordning på Sejergaardsskolen

Alle skolens elever kan tilmelde sig skolens spiseordning. Her tilbydes eleverne et varmt måltid mad, som de selv henter i køkkenet klokken 11.45. Maden tages med tilbage til klassen, hvor man sammen med de andre. 

Køkkenet lægger vægt på variation i kosten og at undgå madspild. Eleverne præsenteres for mad fra mange forskellige kulturer, ligesom der er en ugentlig vegetardag og en ugentlig dag, hvor der serveres fisk. Der er alle dage en stor og indbydende salatbar samt brød.

Hvis elever, der er tilmeldt spiseordningen, skal på ekskursion, tilbydes eleven en sandwich, frugt og vand med på turen.

  • Tilmelding sker for et helt skoleår ad gangen, og man binder sig betalingsmæssigt for et kvartal ad gangen. Der betales 4 gange årligt, hvilket svarer til 25,00 kr. pr. servering.
  • Vil eleven gerne spise dagens ret en gang imellem, så sælges der spisebilletter i madboden kl. 10 og kl. 11.45 til 30,00 kr./stk.
  • Madboden har åben i 10-pausen og i spisefrikvarteret. Her kan der normalt købes salat med kylling/bacon/ananas/skinke, grove pizzaboller, grove pølsehorn, frikadeller, grove boller, grove sandwich, panini, vand, kakao, juice og frugt.

 

Dejlig skole at være på besøg på. God stemning.

Dejlig skole at være på besøg på. God stemning.