Idrætsdage

Idrætsdag
Hvert år i uge 41 deltager skolen i den landsdækkende motionsdag. Eleverne blandes på tværs af årgange i hhv. ind- og udskoling. Afdelingens lærergruppe står for planlægning af forskellige aktiviteter, som gerne både skulle give eleverne sved på panden men også holde humøret højt. Sammenholdet på tværs af årgange og kendskabet til andre elever styrkes bl.a. på dage som disse. Motionsdagen kan både foregå på skolens område og i omegnen af Tølløse.

Anden fredag i juni deltager 0.-7.kl. i en fælles idrætsdag på Holbæk stadion, hvor alle fragtes til i busser. Denne dag dystes mod andre privat- og friskoler i Holbæk Kommune. Der indledes med fælles opvarmning og morgenssang, hvorefter man fordeler sig ud på mange forskellige aktiviteter såsom, atletik, rundbold, fodbold, langbold, stafetter og løb. 0.-2.kl.slutter dagen kl. 12.00 og transporteres herefter tilbage til skolen. 3.-7.kl.slutter kl. 14.00 og er tilbage på skolen område omkring kl. 14.30.