Koncerter

Koncerter

Hvert år står Musikskolen i spidsen for en række elevkoncerter. Disse koncerter er vigtige for musikskoleeleverne - både for at få lov at vise, hvad de har lært, og som led i deres musikopdragelse, hvor man lærer at stille sig op foran et stort publikum. Disse arrangementer er altid store tilløbsstykker.

De holder nogle fede koncerter her på Sejergaardsskolen

Allan Grejs

Caféaftener

I december måned holder Musikskolen Caféaften. Over to aftener får vi virkelig lov til at se og høre, hvad vore musikelever kan præstere, og det er spændende at opleve den udvikling, der er fra den spæde begyndelse på sammenspilsholdene i de mindste klasser til de ældste elevers suveræne optræden. På disse aftener fornemmer vi spændvidden i musikundervisningen fra den usikre start til den sikre fremtræden både musikalsk og personligt.

Kirkekoncert

I slutningen af januar giver vi eleverne mulighed for at deltage i en akustisk kirkekoncert i Gl. Tølløse Kirke. Her oplever eleverne og tilhørerne, hvordan kirkerummets akustik og stemning er med til at give en helt speciel koncertoplevelse.

Huskoncert

I marts inviterer Musikskolen til huskoncert for alle instrumentalelever, som har lyst til at deltage. Her inviteres kun forældre til den enkelte elev. For tilhørerne er det igen givende  at opleve mangfoldigheden og de mange musikalske niveauer -  fra det simple blokfløjteforedrag til det flot arrangerede klaverstykker. Samtidig er det beundringsværdigt, at hver enkelt elev træder op, vel vidende at han/hun bliver fulgt af 100 par øjne og ører. Men det at optræde er jo en essentiel del af musikkens væsen og bestemt også noget, der skal øves.

Forårskoncert

Ved forårskoncerten i april er det så korenes tur til at optræde med deres repertoire. Skolen lægger vægt på den musikalske opdragelse, der ligger i korsang, og det er obligatorisk i 0. og 1. klasse at gå til kor. Skolen har i alt fire kor: mikro-, mini-, midi- og maxikoret. Denne aften er en flot oplevelse, som virkelig giver indtryk af, hvor meget der er blevet arbejdet med årets repertoire.

Festivaldagen

Vi har en fast dag om året, hvor holder Festivaldag. Den ligger i slutningen af maj, og her afholder vi musikfestival med optræden af alle musikskolens sammenspilshold og bands. Gerne udendørs, hvis det er muligt, men ellers i musikhuset eller skolens hal. Samtidig omdannes skolegården til festivalplads med diverse boder bestyret af skolens elever og støtteforeningen "SejMusik". Festivaldagen markerer samtidig afslutningen på årets undervisning i Musikskole.